Vieraat käyskentelevät hiljalleen jutellen nuorisokeskuksessa, jossa on tänään poikkeuksellisen hiljaista, mistään ei kuulu tasaista bassonjytkettä, joka yleensä rytmittää nuorisotilan arkea, pelikoneet ovat hiljaa ja tanssinurkkaus on tasaisesti valaistu. Keskellä salia on siisti pöytä, ei täynnä, vaan siisteissä riveissä erilaisia pikkuherkkuja. Taustalla joku soittaa viulua. Hienon näköisiä herroja pyörii ympäriinsä... Mitä ihmettä Steissi??

Kyse ei kuitenkaan ole sivistyneiden viuliestien kokouksesta, vaan Steissin kutsuvierastilaisuudesta, johon on saapunut mm. Steissin yhteistyökumppaneita, kaupungin päättäjiä ja monia muita, käyskenteleeköhän itse kaupungin johtajakin täällä, who knows? O.o Kutsuvierastilaisuudessa on esiintymässä mm. nuoria viulisteja, sellon soittajia (sellistejä..?), ihanaääninen Selja sekä Jere, joka soittaa muuten ihan pirun hyvin :D

Varsinaiset synttärijärjestelyt ovat jo täydessä käynnissä, ja tilaisuuden taustalla Metkan kahvilapajalaiset vääntävät voileipiä  minkä ehtivät illan esiintyjiä ja kahvilan myyntiä varten. Metkan tiskille on jo levitetty vuori makeaa pikkunaposteltavaa, (kirjoittajan suupielestä valuu kuolaa). Kattoon on ripustetu ilmapallo jos toinenkin ja pisteistä näkyvissä on jo ainakin kasvomaalaus, askartelupiste, taiteellinen vieraslista sekä TANTANTAN TAA! punainen matto, jossa saa ottaa kuvia oscar-gaalan tyyliin, tätä on pakko kokeilla!

Mukavaa iltaa ja pistetään bileet pystyyn! HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ STEISSI 3-WEE!                                                                    

                                                                                                         Elina Steissin mediatiimi